Спецслужби Німеччини виступили проти Путіна: з'явилися гучні подробиці
Категорія
Світ
Дата публікації

Спецслужби Німеччини виступили проти Путіна: з'явилися гучні подробиці

Спецслужби Німеччини виступили проти Путіна: з'явилися гучні подробиці
Джерело:  online.ua

Федеральна розвідувальна служба Німеччини (BND) і німецьке Федеральне відомство з охорони конституції звинуватили Росію в маніпуляціях, спрямованих на підрив тісної взаємодії Європи з США.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Deutsche Welle.


У доповіді, представленій уряду ФРН об'єднаною робочою групою під назвою PsyOps (Psychologische Operationen - "Психологічні операції"), Росію під керівництвом президента Володимира Путіна звинувачують також в поглибленні соціальних конфліктів в Європі.


Документ спочатку було опубліковано в німецькому журналі Der Spiegel.


Автори доповіді стверджують, що Кремль протягом багатьох років цілеспрямовано намагався поглибити загострення наявних на Заході соціальних конфліктів.


Читайте також:  Німецька прокуратура розкрила справу російськомовної дівчинки Лізи


Німецькі спецслужби наводять як приклад торішню історію з "дівчинкою Лізою", яка, за версією російських пропагандистських ЗМІ, була викрадена і зґвалтована арабськими біженцями.


Спецслужби Німеччини також розслідують обставини масованої атаки хакерів на комп'ютерну систему бундестагу навесні 2015 року, відзначається в доповіді.


Відзначимо, в 2017 році в Німеччині повинні відбутися парламентські вибори.


Як повідомляв ONLINE.UA,  сенат США починає власне розслідування про вплив російських кібератак на процес виборів президента США, а також про можливі зв'язки з Москвою людей, задіяних в американській політичній виборчій кампанії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?