Новини спорту - Срна зробив остаточний вибір між "Барселоною" і "Шахтарем"
Категорія
Спорт
Дата публікації

Новини спорту - Срна зробив остаточний вибір між "Барселоною" і "Шахтарем"

Новини спорту - Срна зробив остаточний вибір між "Барселоною" і "Шахтарем"
Джерело:  online.ua

Багаторічний капітан і лідер донецького "Шахтаря", хорват Даріо Срна поставив крапку в питанні переходу до іспанської "Барселони"  і вирішив залишитися в Україні.
Об этом сообщает ONLINE.UА со ссылкой на интервью футболиста телеканалу "Футбол".
"Я и раньше говорил, что мое сердце в "Шахтере", поэтому я остаюсь. Доволен этим решением, прислушался к своему сердцу, и оно подсказало, что я должен остаться в "Шахтере" и выиграть с этой командой чемпионат", — сказал он.
Футболист добавил — он уверен в том, что принял правильное решение.
"Информацию о "Барселоне" не буду комментировать, ведь это непрофессионально. Самое важное, что я определился и хочу остаться в "Шахтере", — резюмировал Срна.
Отметим, что контракт хорвата с горняками истекает в конце сезона.

Как сообщал ONLINE.UA, раніше  в мережі з'явилася інформація про те, що капітан "Шахтаря" погодив умови особистого контракту з "Барселоною".


Перед цим президент донецького клубу  Ринат Ахметов запевнив, що після усього, що зробив Срна для "Шахтаря" він готовий відпустити його до Іспанії безкоштовно.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?