При Януковичі хаос був у всьому: відомий блогер згадав курйозний випадок
Категорія
Культура
Дата публікації

При Януковичі хаос був у всьому: відомий блогер згадав курйозний випадок

При Януковичі хаос був у всьому: відомий блогер згадав курйозний випадок
Джерело:  online.ua

У часи президентства Віктора Януковича в багатьох сферах життя в Україні панував справжній хаос, і музиканти могли приїхати виступати в клуб, який напередодні рейдери відняли у власника.
Про це в інтерв'ю ONLINE.UA розповів український журналіст і відомий мандрівник Богдан Логвиненко.
За словами блогера, до приходу Януковича до влади він досить довго займався культурними проектами, "було таке агентство Natural East — ми з друзями зробили для того, щоб привозити іноземні групи в Україну".
"Були цікаві команди з Польщі, Чехії, теж були трошки і з Західної Європи. Намагалися заїжджати в такі місця, де музична сцена знаходилася в атрофированном стані. Зробили концерти в Жовтих Водах, Нікополі, Слов'янську, Луганську, куди рідко хто з європейських груп доїжджав", — розповів він.


Читайте також: Відомий український мандрівник розповів, як ледь не замерз до смерті у Росії

Логвиненко додав, що до того часу він жив у Польщі, оскільки виїхав з України "відразу, як Янукович став президентом, мені здавалося, що тут вже нічого не буде, і цими заходами я намагався робити щось корисне для України".
Мандрівник зазначив, що бувало "ми граємо в якомусь клубі, а через місяць цього клубу вже немає, його віджали люди Януковича".



"Одного разу ми виступали в Білій Церкві, приїхав хіп-хоп-нойз проект з Польщі, група Napszyklat називається — і там теж перед самим концертом закрили клуб. І ось, цей концерт перемістився в інший клуб — "КлубНічка". І, власне, чуваки, коли туди приїхали, зрозуміли, що "КлубНічка" — стриптиз-бар", - розповів він.
За словами Логвиненка, музиканти "розклалися, стали грати свою експериментальну музику, а дівчата вийшли на сцену, почали танцювати і роздягатися під польський хіп-хоп".
"Там таке було — і "мамка", яка дівчатами завідує, і чуваки, які розкладали кокаїнові доріжки на столах. І поляки не вірили, що вони це бачать — не могли уявити собі, що можна від'їхати від Києва на 80 кілометрів і потрапити в таке місце!" – розповів блогер.


Читайте також: Відомий мандрівник розповів, як його шокували українці за кордоном: з'явилося відео

При цьому музикантів "проводжали на поїзд всім клубом".


"З Білої Церкви поляки їхали до Львова, де я їх зустрів. Це був єдиний концерт туру, який я пропустив, і дуже за це шкодую. Музиканти вийшли з вагона і кажуть: "Те, що з нами сталося вчора, нам здається, що це нам приснилося!" І подібні штуки відбувалися досить часто. Возити культурні проекти ставало все важче, постійно відбувалися форс-мажори з-за того, що в країні відбувався хаос", - резюмував Логвиненко.


Більше  читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: При Януковичі доводилось виступати у стриптиз-барі - Богдан Логвиненко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?