Запуск ракети SpaceX: в мережі весело порівняли США з Росією
Категорія
Світ
Дата публікації

Запуск ракети SpaceX: в мережі весело порівняли США з Росією

Запуск ракети SpaceX: в мережі весело порівняли США з Росією
Джерело:  online.ua

Після новин про  успіх приватної американської космічної компанії SpaceX, яка провела запуск і посадку ракети Falcon 9, в соціальних мережах вирішили порівняти успіхи США і Росії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на соціальні мережі.
Нагадаємо,  американська ракета стартувала з авіабази Ванденберг в Каліфорнії і вивела на орбіту десять апаратів супутникового телефонного зв'язку нового покоління  Iridium NEXT.
У той же час, у мережі були опубліковані міркування російського байкера Олександра  Залдостанова-"Хірурга", відомого ярої підтримкою президента Росії Володимира Путіна. За словами мотоцикліста, який був учасником економічного форуму, Трамп став "новорічною казкою" в яку хочеться вірити росіянам.


Читайте також: Найлютіший друг Путіна: мережа кипить через заяви Трампа щодо санкцій
У соцмережах оцінили успіхи американців і росіян, і посміялися над результатом порівнянь.
Так, український блогер і волонтер Мирослав Гай написав у своєму Facebook: "Випробування нової ракети FalkonX в США пройшло успішно. Байкер Хірург Золдостанов спікер економічного форуму в РФ. Планета розділилася на цивілізацію і варварів".







Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в соцмережах посміялись над участю путінського байкера "Хірурга" в економічному форумі та "пошкодували" про смерть Мотороли.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?