Савченко заступилася за кума Путіна: опубліковано відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Савченко заступилася за кума Путіна: опубліковано відео

Савченко заступилася за кума Путіна: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Народний депутат Надія Савченко виступила на захист Віктора Медведчука, кума президента Росії Володимира Путіна, і запевнила, що на переговорах у Мінську він є захисником української позиції.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на заяву нардепа в ефірі  112.ua.

"Ми не знаємо, про що говорилося в Мінську. Дуже часто звинувачують Медведчука в проросійській позиції, а він є захисником української сторони в Мінську", — сказала вона.
При цьому Савченко запитала: "Якщо ви вважаєте Медведчука проросійським, то чому він захищає українську сторону?"


Читайте також: Савченко порадувала Росію жорсткою критикою України: з'явилося відео

У той же час, відповідаючи на питання про свої стосунки з Медведчуком, нардеп запевнила, що "Я з Медведчуком все ще не знайома".
"Коли познайомлюся, напевно, зроблю прес-конференцію, щоб журналістам про це повідомити", — в'їдливо сказала вона.



Крім того, Савченко розповіла про свої стосунки з Володимиром Рубаном, на адресу якого лунають звинувачення в недбалості під час звільнення українських бранців так званих ДНР і ЛНР.


"Що стосується Рубана, я з цим чоловіком познайомилася, коли він приїхав до суду, Донецьк Ростовської області, давати свідчення щодо мене", — зазначила нардеп.


Також вона висловила йому свою вдячність , але додала, що після виходу з російської в'язниці, співпрацює з шістьма переговірниками, які займаються обміном полоненими.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Надія Савченко виступила з жорсткою заявою на адресу України, яку з радістю підхопили кремлівські пропагандисти.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?