Родичі пасажирів "Боїнга", загиблого на Донбасі, виступили з заявою
Категорія
Світ
Дата публікації

Родичі пасажирів "Боїнга", загиблого на Донбасі, виступили з заявою

Родичі пасажирів "Боїнга", загиблого на Донбасі, виступили з заявою

Родичі  жертв катастрофи малазійського "Боїнга", котрий був збитий на Донбасі, вимагають відновити пошуки останків в районі катастрофи.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Deutsche Welle.
"Ми, родичі, просто не хочемо, щоб там залишалися людські останки", - заявив президент фонду жертв катастрофи рейсу MH17 Еверт ван Зейтвелд, який втратив в аварії сина, дочку і батьків дружини.

Нагадаємо, раніше в голландському аеропорту був затриманий журналіст, який віз з Донбасу уламки літака і людські останки.


Читайте також: В Bellingcat зробилид гучну заяву щодо загибелі МН17: з'явилося відео

Пізніше в прокуратурі Нідерландів підтвердили, що кістки, знайдена журналістом на Донбасі, належить одній з жертв катастрофи.


Як розповів сам журналіст після повернення з України, куди він їздив для зйомок документального фільму, місцеві жителі повідомили йому, що на місці аварії досі лежать уламки літака.


Він відправився в район катастрофи і виявив людську кістку.


За словами ван Зейтвелда, знахідка журналіста "знову відкрила ще незагоєні рани".


Нагадаємо, авіалайнер  "Боїнг-777" який летів з Амстердаму в Куала-Лумпур, був збитий 17 липня 2014 року  неподалік від Донецька.


Усі 298 людей, що були на борту, загинули.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?