Ватажок ДНР розповів, чи поїде він до Савченко в Київ: опубліковано відео
Категорія
Події
Дата публікації

Ватажок ДНР розповів, чи поїде він до Савченко в Київ: опубліковано відео

Ватажок ДНР розповів, чи поїде він до Савченко в Київ: опубліковано відео
Джерело:  YouTube

Ватажок бойовиків так званої ДНР  Олександр Захарченко не поїде на зустріч із нардепом Надією Савченко до Києва, оскільки не вірить у те, що вона може гарантувати безпеку.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео з прес-конференції Захарченко, опубліковане в youtube.
"Я не думаю, що Надія Савченко може забезпечити безпеку перебування нашої делегації в Києві. Безпеку нашої делегації можуть забезпечувати лише підрозділи, які служать у нас", - заявив він.
При цьому Захарченко запевнив, що готовий забезпечити безпечний приїзд у Донецьк будь-якого українця, якщо зустріч із ним буде потрібна бойовикам ДНР.


Читайте також: Савченко намагалась прорватися в ДНР і говорила, що бачить Плотницького і Захарченка в Раді

Крім того, він розповів і про можливих переговорах з Савченко.
"А причина зустрічі — повірте, у неї дуже багато питань, у Надії, що вона дійсно людина, яка свято вірить, що може щось змінити", — заявив ватажок бойовиків.



Він нагадав, що Савченко вже піднімала питання про амністію бойовиків і запевнив, що в ДНР готові "амністувати" деяких українців, "які не брали участь у зоні АТО".


Як повідомляв ONLINE.UA раніше  ватажок бойовиків ДНР Олександр Захарченко заявляв, що публікація Надією Савченко списків полонених дає Україні новий привід "затягнути процес обміну".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?