Дві росіянки попросили статус біженця в Україні: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

Дві росіянки попросили статус біженця в Україні: з'явилося відео

Дві росіянки попросили статус біженця в Україні: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Дві громадянки Росії попросили статус біженця в Україні.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Державної прикордонної служби України.


Відзначається, що вранці 15 січня на автомобільному пункті пропуску через кордон «Гоптівка» в Харківській області під час проходження прикордонного контролю про надання статусу біженців до прикордонників Харківського загону звернулися 47-річна громадянка Росії та її 20-річна дочка, також громадянка Росії.


Жінки прибули з Росії пішки з маленькою дитиною.


Читайте також:  Як Росія "рятує російськомовних" Донбасу: в соцмережах показали чітке відео


«У ході бесіди жінки розповіли, що, у зв'язку з українським походженням і українським громадянством внучки, в Росії вони не могли працевлаштуватися і не отримували належної медичної допомоги», - сказано в повідомленні.


«Втомившись від постійних утисків за етнічною приналежністю, вони були змушені просити статусу біженців, адже побоювалися за своє життя і життя дитини», - продовжили в прес-службі прикордонного відомства.


Після оформлення відповідних документів громадянок Росії направили в Державну міграційну службу в Харківській області.



Як повідомляв ONLINE.UA,  в грудні московські школярі практично довели до суїциду свого однокласника, біженця з Донбасу, завдяки щасливому випадку дитина залишилася живою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?