У мережі з'явилося сумне фото з окупованого Криму
Категорія
Події
Дата публікації

У мережі з'явилося сумне фото з окупованого Криму

У мережі з'явилося сумне фото з окупованого Криму
Джерело:  online.ua

У мережі показали сумне фото з окупованого Росією Криму, де знаменита Сонячна, або Царська стежка обгороджена колючим дротом.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook шоумена Дмитра Чекалкіна.
"Вгадай курорт! Це не Освенцим, не ГУЛАГ. Це стежка з сьогоднішньої Ялти до Лівадії ... А щоб звикали ...", - написав він, оприлюднивши фото, ймовірно, зняте восени.
На фото - Сонячна стежка (або Царська стежка), пішохідна стежка в Ялті, улюблене місце піших туристів. Її довжина становить 6711 метрів. Офіційно стежка починається біля поштового корпусу Лівадійського палацу і майже доходить до Гаспринського особняка, де в 1901-1902 роках жив письменник Лев Толстой.
Раніше окупаційна влада Ялти заявила про намір взяти стежку на баланс міста, надати їй статус пам'ятки місцевого значення, в подальшому як пам'ятки республіканського значення, а потім і федерального, і відновити до початкового стану. Але поки що окупанти додумалися лише захистити її колючим дротом.



У мережі прокоментували фото з Ялти.


Світлана Білокінь: Шкода Крим, прекрасна природа, убогість людей. Якби кримчани були такими ж просунутими, як львів'яни, то Крим давно б уже став справжньою перлиною. А так, сервіс був убогим і сірим. Зараз, напевно, взагалі відстій - звичайне російське село з калюжею для справляння малої нужди. Як шкода.



Як повідомляв ONLINE.UA,  Росія перекинула в окупований нею Крим зенітні ракетні системи С-400 "Тріумф", які, після церемонії освячення представниками Російської православної церкви, заступили на бойове чергування.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?