Канал Пінчука потрапив в скандал з бойовиками ДНР-ЛНР: з'явилися фото і відео
Категорія
Події
Дата публікації

Канал Пінчука потрапив в скандал з бойовиками ДНР-ЛНР: з'явилися фото і відео

Канал Пінчука потрапив в скандал з бойовиками ДНР-ЛНР: з'явилися фото і відео
Джерело:  online.ua

В ефірі телеканалу "СТБ" 15 січня вийшлj шоу "Битва екстрасенсів" виробництва російського телеканалу ТНТ за участю військового з РФ, який, за його словами, "служив" в Україні, що викликало шквал обурення в мережі.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на повідомлення в Facebook.


Участь в передачі взяли шестеро чоловіків, одягнених в камуфляж. При цьому в передачі зазначається, що це військові, які служили в Чечні.


Один з військових заявив в кадрі, що "нещодавно служив в Україні".


Чоловік також заявив, що в Україні над ним "знущалися, змушували могилу собі копати". Де саме "служив" чоловік, він не уточнив. В українській версії ефіру його слова про те, що він "служив в Україні" не показали, зазначає «Українська правда».


В українському ефірі була показана третя серія 17 сезону російської версії шоу, яка знімалася в Москві. На російському телебаченні передачу показали 17 вересня 2016 року.


Читайте такjж:  Цікавий росіянин: навколо "Інтеру" спалахнув новий сепаратистський скандал


Відзначимо, телеканал "СТБ" входить до медіагрупи StarLightMedia, яку контролює олігарх Віктор Пінчук.


При цьому в мережі участь бойовиків в передачі на українському телебаченні викликала бурю обурення.


«Телеканал СТБ - ... виродки. Битва екстрасенсів з терористами в головній ролі», - пише у своєму Facebook блогер і волонтер Роман Синіцин.




"У "Битві екстрасенсів" на СТБ взяли участь терористи з Донбасу. Н ... забороняти російські канали, якщо ... є такі українські? Пінчук вирішив натиснути на газ? Кожен день гинуть наші солдати, щоб ці с ... ки жили у вільній країні, де можна крутити це г ... но. Цим гнидам місце тільки в передачі "Потойбічний світ", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький.



«Якісь на СТБ х ... екстрасенси. Чи не могли їм підказати, що буде, якщо показати російське шоу з військовим-відпускником? Тут великим екстрасенсом бути не треба», - саркастично пише в Facebook блогер  Антон Ходза.






Як повідомляв ONLINE.UA,  український телеканал "Інтер" отримує прямі вказівки з Москви, що стосуються кадрової та інформаційної політики, про що заявив журналіст Євген Кисельов, який раніше працював на даному каналі.














Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?