Порошенко на зустрічі з Байденом розповів про всіх ворогів Кремля: з'явилося відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко на зустрічі з Байденом розповів про всіх ворогів Кремля: з'явилося відео

Порошенко на зустрічі з Байденом розповів про всіх ворогів Кремля: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Президент України Петро Порошенко опублікував відео своєї спільної з віце-президентом США Джозефом Байденом заяви в Києві, в якій були озвучені низка важливих тез.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Порошенка.
Так президент наголосив на важливості співпраці України та США.
"Без реформаторських процесів, які щодня змінюють обличчя нашої держави, вже неможливо уявити собі нову Україну. Ми працюємо як єдина команда: президент, парламент, уряд і наші стратегічні партнери в США, Європейському Союзі, по всьому світу в рамках потужної проукраїнської коаліції", - заявив Порошенко.
За його словами, після Революції Гідності Україна змінилася.

Читайте також: Друг України вразив емоціями, отримуючи орден від Обами: опубліковано відео
Порошенко також подякував адміністрації президента США Барака Обами і Джозефу Байдену особисто за допомогу Україні.
«Ми розуміємо, що не тільки ми (Україна - Ред.) - вороги Кремля, його вороги - всі, хто сповідує демократичні цінності», - сказав український президент.
"Дуже розраховуємо на спадкоємність в нашій спільній роботі з боку нової адміністрації Сполучених Штатів", - додав Порошенко.
«Україна вже не держава, що перебуває на етапі втечі збанкрутілої влади і початку російської військової агресії. Україна має гідність, прагнення до демократичних реформ", - заявив Порошенко.
Він також додав, що зміни в державі "по-справжньому вражають".
Президент також особливо відзначив успіхи антикорупційної політики і створення боєздатної армії. Також Порошенко відзначив податкову, адміністративну і судову реформи.


Як повідомляв ONLINE.UA, в Україну прибув віце-президент США Джозеф Байден, в мережі опубліковані відповідні фото і відео.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?