Українська співачка зважилася на експеримент і об'єдналася з рокерами: з'явилося відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Українська співачка зважилася на експеримент і об'єдналася з рокерами: з'явилося відео

Українська співачка зважилася на експеримент і об'єдналася з рокерами: з'явилося відео
Джерело:  YouTube

Українська співачка Тоня Матвієнко та рок-гурт "Гайдамаки" презентували кліп на дуетну пісню "Дощ".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на YouTube-канал рокерів.
Автором слів треку виступив фронтмен гурту Олександр Ярмола, а музику створювали всі учасники колективу "Гайдамаки".
Відзначимо, спільна робота стала таким собі музичним експериментом для Тоні Матвієнко. Вона відрізняється своїм "народним" вокалом. У той час як "Гайдамаки" є рокерами, що грають у власному стилі, який іменується учасниками групи як "козак-рок".
Читайте також: Укра їнський співак записав з десантником пісню про війну: з'явилося відео
"Це було несподівано. Позаяк це не моя творчість, завжди цікаво "покуштувати" інше і на мить перевтілитися. Ця пісня про дощ, як зупиняється час і зустрічаються дві самотності... Спочатку мені здавалося, що наші з Сашком голоси несумісні, але на ділі вийшло інакше. У пісні вокал звучить оригінально і "бере за душу", - розповідає Тоня Матвієнко.
"Ця пісня дуже чутлива і не зовсім схожа на все те, що ми робили раніше. Без Тоні ми б не змогли передати всі ті почуття і емоції, які є в цій композиції. Я вважаю, що вийшло супер!", - розповів Ярмола.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше українська співачка Тоня Матвієнко відсвяткувала день народження дочки Ніни, якій 15 січня виповнився рік. Батьком маляти є артист Арсен Мирзоян.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?