Мін'юст оголосив список претендентів на важливий пост: опублікований документ
Категорія
Політика
Дата публікації

Мін'юст оголосив список претендентів на важливий пост: опублікований документ

Мін'юст оголосив список претендентів на важливий пост: опублікований документ

Міністр юстиції Павло Петренко опублікував список претендентів на пост керівника Департаменту з питань люстрації. На такий крок він пішов з метою забезпечення прозорості процесу відбору.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook глави Мін'юсту.
За словами міністра, ця позиція є однією з найбільш відповідальних і завжди перебуває під прицілом журналістів і громадськості.
«Ми зацікавлені в тому, щоб цей конкурс пройшов максимально публічно і прозоро. Адже в ході відбору ми повинні знайти сильного і самодостатнього професіонала, який зміг би гідно вести такий складний напрямок роботи Мін'юсту. Незважаючи на те, що законодавством не передбачено оприлюднення інформації щодо кандидатів, ми підемо на цей крок. Прозорість всіх процесів відбору - це наша принципова позиція, адже нам вкрай важливо продемонструвати, що ніяких підкилимних ігор в цьому процесі немає», - написав він.
Петренко запевнив, що не має ніяких "своїх" кандидатів на цей пост.
«Тому нам дуже важливо, щоб журналісти і громадськість провели серйозний аналіз усіх претендентів, а потім прийшли на конкурс для того, щоб забезпечити його максимальну прозорість і публічність», - підкреслив міністр.

Читайте також: Г оловний люстратор України озвучила свій заробіток за рік
«Якщо серед поданих кандидатів не буде гідної фігури, ми будемо проводити ще один конкурс. Закликаю громадськість не шукати «зради» там, де її немає», - додав він.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Мін'юсті відзвітували про проміжні підсумки дії закону про люстрацію.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?