Міс Угорщина 2013 видала новий компромат на Трампа
Категорія
Знаменитості
Дата публікації

Міс Угорщина 2013 видала новий компромат на Трампа

Міс Угорщина 2013 видала новий компромат на Трампа
Джерело:  US Magazine

Новообраний президент США Дональд Трамп знову опинився в центрі секс-скандалу. На цей раз його в домаганнях звинуватила переможниця конкурсу краси Міс Угорщина 2013 Ката Сарка (Kata Sarka).


Про це повідомляє Lady.ONLINE.UA з посиланням на US Weekly.


За словами дівчини, в 2013 році в Москві Дональд Трамп пропонував їй провести з ним ніч в готелі. Сам Трамп тоді прилетів в столицю РФ на конкурс «Міс Всесвіт».


Читайте також: Руки Трампа були всюди: в США спалахнув новий скандал


«Ми були в Росії на фіналі конкурсу "Міс Всесвіт". До мене підійшов чоловік, схопив за руку, притягнув до себе і запитав: «Ти хто?», - Розповіла Ката в угорському аналозі шоу "Автомобільне караоке". Вона зазначила, що чоловік був в оточенні охоронців.




Після знайомства чоловік дав дівчині візитку, на якій були вказані готель і номер, де він зупинився, а також його особистий номер телефону.


«Це був Дональд Трамп», - заявила Ката. Вона додала, що в готель до Трампа не пішла, так як він «не її тип». А ось візитку зберігає досі.


Відзначимо, що в 2013 році Трамп був одружений на Меланії Трамп і виховував сина Беррона.




Видання також зазначає, що Трамп розраховував на цьому конкурсі подружитися з президентом РФ Володимиром Путіним.


Нагадаємо, що  це не перший секс-скандал навколо Дональда Трампа. У жовтні минулого року журналістка американського видання People Наташа Стойнофф, розповіла, як під час підготовки репортажу про першу річницю шлюбу Дональда і Меланії Трамп наприкінці 2015 року мільярдер притиснув дівчину до стіни і почав її цілувати.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?