Україну при Трампі чекає дуже складний період: дипломат назвав кілька причин
Категорія
Політика
Дата публікації

Україну при Трампі чекає дуже складний період: дипломат назвав кілька причин

Україну при Трампі чекає дуже складний період: дипломат назвав кілька причин
Джерело:  online.ua

Україну після вступу на пост нового президента США Дональда Трампа очікує складний період, і на те є кілька причин.
Таку думку в інтерв'ю ONLINE.UA висловив дипломат, колишній посол України в Ізраїлі (1992-1994 рр), США (1994-1998 рр) і Канаді (2000-2003 рр) Юрій Щербак.
За його словами, перш за все буде складно через звинувачення команди Трампа на адресу України, яка нібито втручалася у вибори президента США, а також через те, що в Києві не очікували перемоги Трампа і не знають, як з ним працювати.
"Україну очікує дуже складний період. Ми знаємо, що команда Трампа звинувачує Україну у втручанні в вибори. Зараз налагодити нормальні відносини з Трампом буде важко. Це не тільки нас стосується, але і Німеччини і Франції, де не чекали перемоги Трампа. Там теж не знають як з ним працювати, як налагоджувати стосунки", - сказав дипломат.

Читайте такожГлава ЦРУ зробив Трампу серйозне попередження щодо Росії
"Це говорить про те, що в 2017 році міжнародні відносини будуть розвиватися дуже хаотично, ми не знаємо, як ситуація повернеться. Навіть нинішня "стабільність", з урахуванням російської агресії, багато в чому передбачувана, тому що є єдність Заходу, який знаходив спільну позицію в протистоянні з РФ. Загальна позиція може бути втрачена в цьому році", - додав він.
Повний текст інтерв'ю читайте на ONLINE.UA: Трампа чекають серйозні неприємності через Путіна, а Україні буде дуже складно - екс-посол в США

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?