Скандал з СТБ і російськими військовими: з'явилася реакція Нацради
Категорія
Культура
Дата публікації

Скандал з СТБ і російськими військовими: з'явилася реакція Нацради

Скандал з СТБ і російськими військовими: з'явилася реакція Нацради

Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 19 січня розгляне питання трансляції телеканалом СТБ випуску шоу "Битва екстрасенсів", в якому брали участь російські військові , які воювали на Донбасі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Нацради.
"Національна рада на засіданні в четвер, 19 січня, має намір розглянути питання трансляції в недільному ефірі телеканалу СТБ передачі "Битва екстрасенсів" виробництва каналу ТНТ, в якій брали участь російські військові", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Скандал з СТБ: з'явилися подробиці про бойовика з передачі
За фактом трансляції шоу відповідним підрозділам регулятора було доручено провести моніторинг і запис програми, щоб розглянути ці матеріали на засіданні. При цьому в повідомленні підкреслюється, що ефір СТБ вже записаний.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше керівництво телеканалу "СТБ" оголосило про рішення звільнити співробітників, які допустили вихід в український ефір російської версії шоу "Битва екстрасенсів" за участю бойовиків, що воювали на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?