Волочкова в бікіні відповіла на критику в мережі: опубліковано відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Волочкова в бікіні відповіла на критику в мережі: опубліковано відео

Волочкова в бікіні відповіла на критику в мережі: опубліковано відео
Джерело:  Instagram

Відома російська балерина  Анастасія Волочкова, яка зараз відпочиває на улюблених Мальдівах, записала відеозвернення до своїх шанувальників і недоброзичливців.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Instagram знаменитості.
Як відомо, балерина любить епатувати публіку своїми фірмовими шпагатами в різних місцях, а також мініатюрними купальниками. Через що не раз ставала об'єктом критики в мережі.
Волочкова вирішила записати відеозвернення, в якому закликала підтримувати один одного, а не заздрити.
Читайте також: Скандальна Волочкова носить одяг 10-річної дочки: опубліковано фото
Відповідний ролик Анастасія розмістила в своєму мікроблозі. Балерина позує на тлі океану в яскравому бікіні.
"Мій вам привіт мальдівський, всім хорошим людям! Радійте за мене, будь ласка. А хто не може свою злобу стримати, моя вам порада, не витрачайте нерви.. Океан і романтика підтримали мене в прекрасній формі і прекрасному настрої. Давайте навчимося переживати успіх, красу і радість один одного, або не помічати один одного, якщо щось не подобається в людях.. Засуджуючи і виливаючи жовч ви витрачаєте неймовірну кількість енергії! Але ж ваше життя від цього не стає кращим! А моє не стає менш щасливим. Дві тижні відпочинку на прекрасному острові мальдівськом, на найрозкішнішій його віллі дарують мені безліч емоцій! І я щедро ними ділюся! І фото щедро ділюся! Насолоджуйтеся, порадійте, або переживіть! Я не часто відпочиваю... Але на відпочинку я-справжня Волочкова і дуже природна, як в житті. Бережіть свої душі, дорогі. Світ і так сповнений злості", - залишила Настя підпис до відео.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Волочкова продемонструвала свій фірмовий шпагат в незвичайному місці - під водою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?