Харківські фанати: будемо припиняти "ганчірки" з Донецька і антиукраїнські гасла
Категорія
Спорт
Дата публікації

Харківські фанати: будемо припиняти "ганчірки" з Донецька і антиукраїнські гасла

Харківські фанати: будемо припиняти "ганчірки" з Донецька і антиукраїнські гасла
Джерело:  057.ua

Футбольні фанати Харкова насторожено поставилися до переїзду донецького "Шахтаря" на стадіон "Металіст".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на 057.ua.
Харківських фанатів насторожує те, що на матчі Ліги Європи можуть приїхати уболівальники з Донецька зі своїми "ганчірками".
"У плані користі від цієї гри - вона є. Але її характер двоякий. Присутність в регіоні великих спортивних подій це в плюс. Для стадіону і поля це добре. Як зазвичай грошей немає, а клуб з грошима, який все це буде обслуговувати тільки на користь. Інше питання - чиї це гроші. Всі в курсі хто такий Ахметов і що його гроші нам тут не потрібні. А якщо хтось із Донецька приїде сюди зі своїми "ганчірками" і буде тут викрикувати антиукраїнські гасла або заявляти "почуйте Донбас", ми це будемо припиняти", - зазначив активіст Ігор Лядов.
Читайте: У "Шахтарі" пояснили, чому відмовилися від Бразилії і США
Активіст підкреслив, що у харківських фанатів дружні відносини з донецькими уболівальниками, які виходили на підтримку України на початку конфлікту на Донбасі.
"Вони наші друзі і ми їх підтримуємо в їх позиції", - зазначив активіст.
Читайте: "Шах тар" повернув бразильця і ​​підпише аргентинського форварда
Нагадаємо, 23 лютого в Харкові відбудеться матч-відповідь 1/16 фіналу Ліги Європи між "Шахтарем" та іспанською "Сельтою".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?