Рабінович заявив, що ліки в Україні коштують в 14 разів дорожче, ніж в Європі
Категорія
Україна
Дата публікації

Рабінович заявив, що ліки в Україні коштують в 14 разів дорожче, ніж в Європі

Рабінович заявив, що ліки в Україні коштують в 14 разів дорожче, ніж в Європі
Джерело:  online.ua

Робота нинішнього керівництва МОЗ приносить людям більше шкоди, ніж користі, а ціни на ліки в країні серйозно завищені.
Про це заявив народний депутат України та лідер політичної партії "За життя" Вадим Рабінович, виступаючи в понеділок, 16 січня, на акції в підтримку кардіохірурга Тодурова під стінами Міністерства охорони здоров'я України, повідомляє MigNews.
"Такі, як Супрун, знищать Україну. Сьогодні в Україні ліки коштують в 14 разів дорожче, ніж в Європі, - як таке може бути? Сьогоднішня політика Міністерства охорони здоров'я - це цілеспрямоване знищення народу України. І ми не будемо цього терпіти", - сказав політик.
За його словами, "над країною, над здоров'ям її населення ставлять величезний експеримент".
"Сьогодні виконувач обов'язків міністра охорони здоров'я Уляна Супрун розповідає нам, як жити в нашій країні. 15 провідним кардіохірургам України запропонована робота за кордоном, і все "завдяки" і. о. міністра охорони здоров'я. Так нехай краще поїде одна Супрун, а професіонали залишаться. Такі лікарі, як Тодуров, - це гордість країни, а міністр Супрун - її ганьба", - підкреслив депутат.
Він зазначив, що безкоштовне медобслуговування - конституційне право українців.
"Я нагадаю всім цим "управлінцям", що право українця на безкоштовне медичне обслуговування прописано в Конституції України, а це означає, що жоден міністр не може скасувати Конституцію. А якщо це відбувається, значить, країна захоплена, і захоплена пройдисвітами. Тому ми тут", - переконаний лідер партії "За життя".
Нагадаємо, конфлікт навколо Міністерства охорони здоров'я стався після того, як директор Інституту серця Борис Тодуров заявив про непрозорі закупівлі медикаментів з боку Міністерства охорони здоров'я і блокування роботи Інституту серця, яке, за його словами, призвело до смертей десятків тисяч українців.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?