Серед терористів ІДІЛ знайшли масу росіян: з'явилися фото і відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Серед терористів ІДІЛ знайшли масу росіян: з'явилися фото і відео

Серед терористів ІДІЛ знайшли масу росіян: з'явилися фото і відео
Джерело:  Діалог

Бойовики терористичної організації "Ісламська держава", відступаючи з університету іракського Мосула, кинули десятки паспортів своїх найманців, більшість з яких виявилися росіянами.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  dialog.ua.

Всього під час огляду звільненого університету іракські військові виявили більше двох десятків внутрішніх і закордонних паспортів, більшість з яких виявилися російськими.
Документи були зняті на відео, на якому видно, що в лавах ІДІЛ воювали не тільки вихідці з Північного Кавказу, але представники центральної частини Росії.


Читайте також: Не вистачає Розенбаума з гітарою: в мережі висміяли відео російської армії в Сирії

За словами іракських військових, документи не належать студентам, які навчалися в університеті до приходу в місто ісламістів.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  кандидат на посаду голови ЦРУ Майк Помпео заявив, що Росія створює загрози для України та Європи, але не становить жодної проблеми для терористів ІДІЛ, з якими нібито бореться в Сирії.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?