Киян розбурхав запах диму по всьому місту: у мережі губляться в здогадах
Категорія
Події
Дата публікації

Киян розбурхав запах диму по всьому місту: у мережі губляться в здогадах

Киян розбурхав запах диму по всьому місту: у мережі губляться в здогадах
Джерело:  online.ua

Жителі Києва в соцмережах масово скаржаться на їдкий запах гару, який відчувається на багатьох вулицях міста.


"На вулиці Анни Ахматової - їдкий запах гару. Неможливо вікна відкрити для провітрювання", - скаржиться мешканка Позняків.


У київському управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій виданню «Сегодня» повідомили, що від киян надходить багато скарг на їдкий запах гару на Троєщині, Оболоні, Солом'янці, Позняках.


"Люди скаржаться на серпанок над містом і запах гару. Ми приймаємо дзвінки, виїжджаємо на перевірку території, але загоряння поки не помічені... В таку погоду, можливо, запах гару чути через горіння сміттєвих баків, але що саме горить, ми поки сказати не можемо", - повідомили в ДСНС Києва.


Читайте також:  Смог у Києві: норми забруднення атмосфери перевищені, названі нові цифри


При цьому в мережі жителі Києва не на жарт стривожені.



Галина Третяк: У черговій частині МНС сказали вікна поки не відкривати. Кажуть, що через високу вологість смог опускається на землю. Завтра має пройти. Але я погано фізику вчила, оцінити правдивість не можу. Тому просто повірила і сподіваюся, що завтра можна буде дихати.



Також в соцмережах вже почали іронізувати з приводу загадкового запаху диму.





Vitalii Tiurin: Після Байдена документи спалюють.


Денис Фетисов: Вейпери.


Pavlo Pepsiman: У мене пригоріло від 4 сезона Шерлока.



Как повідомляв ONLINE.UA,  влітку 2016 року в Києві концентрація небезпечних речовин у повітрі перевищувала норму за кількома показниками, чим і був викликаний смог, який спостерігали жителі столиці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?