Потап розповів про щось "брудне" на відпочинку
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Потап розповів про щось "брудне" на відпочинку

Потап розповів про щось "брудне" на відпочинку
Джерело:  Instagram

Відомий  репер і продюсер, учасник популярного гурту "Потап і Настя" Олексій Потапенко (Потап)  розповів, що на відпочинку пише тільки похмурі і брудні пісні.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Instagram репера.
Потап поділився парадоксом, який виникає у нього протягом декількох років.
"Дивна суперечність зі мною виникає вже кілька років.... на відпочинку, попиваючи коктейлі я завжди пишу похмурі, навіть брудні пісеньки, а ось взимку, на Дарниці, приходять в голову тільки сонячні мотиватори.... тю", - зізнався він .
Читайте також: Потап з кущів знімав: спокуслива Каменських похвалилася фото в бікіні
Шанувальники по-різному сприйняли слова артиста:
tatjanaefimkina Льоша, ти сам уособлення протиріччя, як же може тоді бути інакше і з творчістю. Головне, що все це в тебе від душі і по часнику.
amelinilema: Мене одного цікавить які саме похмурі або брудні пісеньки були записані крім "2 шл.хі" звичайно ?! Чи скоро буде новий посил в треках до мурашок по шкірі від смутку?!
alexander_rojkov: Це Ваше нутро бунтаря бореться з навколишньою дійсністю.
lady_paralona: Туалети різні;))
До слова,  раніше Потап зізнався, що пісня "Навернопотомучто" для групи "Время и Стекло" була написана в туалеті.


Нагадаємо, імовірно, Потап відпочиває в Таїланді з Настею Каменських. Пильні  шанувальники на знімках, якими Настя ділиться в мережі, впізнали Таїланд. Крім того, більш уважні фанати побачили на фото Потапа. Точніше - його вейп на столику.
Як повідомляв ONLINE.UA,  в серпні минулого року з'явилася скандальна інформація, що учасників популярного українського дуету "Потап і Настя" пов'язують не лише ділові відносини. Крім того, про це відомо в зоряному світі уже давно. Всі, хто працює у цій сфері говорять, що пара уже перестала приховувати свої стосунки.
А пізніше стало відомо, що  Потап і Ірина Горова вже п'ять років живуть окремо, а офіційно оформили розлучення два роки тому.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?