Міністр Путіна підірвав соцмережі розповіддю про шпигунів США
Категорія
Світ
Дата публікації

Міністр Путіна підірвав соцмережі розповіддю про шпигунів США

Міністр Путіна підірвав соцмережі розповіддю про шпигунів США
Джерело:  ria.ru

Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров розповів про участь дипломатів посольства США в мітингах проти російської влади, а також про спробу вербування дипломатів з РФ; соцмережі від душі посміялися.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.
Зокрема, за словами Лаврова, американські дипломати неодноразово з'являлися в ряді регіонів, в тому числі в Чечні і вздовж кордону з Донбасом.
"Я вже не кажу про те, що, крім шпигунства, дипломати посольства США неодноразово були помічені учасниками в мітингах нашої опозиції, в антиурядових мітингах, несанкціонованих мітингах, в тому числі і в переодягненому вигляді", - заявив він.

Читайте також: У Путіна знайшли собі "прекрасну пару" серед людей Трампа: в мережі сміються
Крім того, глава російської дипломатії повідав, що американські дипломати переодягалися в жінок і надягали перуки, щоб проникнути на акції протесту в Росії.
"Все це фіксувалося", - запевнив він.
При цьому Лавров відкинув звинувачення в тому, що Москва намагається тиснути на дипломатів із США, зокрема влаштовуючи за ними стеження: "Ми спеціально розбиралися в цій ситуації, вона виявилася абсолютно протилежною".
Також він заявив, що в квітні 2016 американці намагалися завербувати російського дипломата у Вашингтоні.

Читайте також: У Путіна натякнули, що Європу "змушують" лаяти Росію
"Якщо говорити про вербувальні підходи, ми не оприлюднювали повну статистику з цього приводу. Але за останній час, за останні кілька років, особливо під час другого терміну адміністрації Обами, така активність недружня щодо наших дипломатів наростала", - заявив глава російського МЗС .
У свою чергу в соцмережах від душі висміяли Лаврова і його заяви.














Як повідомляв ONLINE.UA, раніше прес-секретар президента Росії Володимира Путіна, Дмитро Пєсков, насмішив соцмережі, продемонструвавши своє вміння матюкатися.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?