Українські музиканти незвично зіграли мелодію з "Шерлока": з'явилося відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Українські музиканти незвично зіграли мелодію з "Шерлока": з'явилося відео

Українські музиканти незвично зіграли мелодію з "Шерлока": з'явилося відео
Джерело:  YouTube

Український музичний колектив B&B project, який раніше записав кавер на хіт "Воїни світла" білоруської групи "Ляпіс Трубецькой", виконав кавер-версію саундтрека до культового британського серіалу "Шерлок".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на YouTube-канал музикантів.
Що примітно, пісня у виконанні дуету прозвучала на бандурі і баяні.

Читайте також: Укра їнські музиканти виконали хіт Джамали на бандурі: опубліковано відео
"Ця композиція написана двома композиторами - Девідом Арнольдом і Майклом Прайсом і прекрасно звучить на українських народних інструментах. Нещодавно вийшов новий сезон цього серіалу, і ми вирішили переглянути всі серії. Прослухавши кожен раз саундтрек мелодія з кожним разом зачаровувала все більше і більше, і просто не виходила з голови. Зігравши мелодію, було таке враження, що ця композиція написана для бандури і баяна, все досить гармонійно розклалося по поличках, і грається без зайвих зусиль", - зазначив соліст колективу Сергій Шамрай.


B & B Project - група, яка спеціалізується на виконанні кавер-версій популярних пісень. Її учасники - бандуристка Тетяна Мазур та баяніст Сергій Шамрай.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше молоді рок-музиканти з Маріуполя переспівали пісню української групи "Океан Ельзи" "Обійми" російською мовою і зняли на неї кліп.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?