Знаменитий голлівудський актор зіграв у російському фільмі: опубліковано фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Знаменитий голлівудський актор зіграв у російському фільмі: опубліковано фото

Знаменитий голлівудський актор зіграв у російському фільмі: опубліковано фото
Джерело:  spletnik.ru

Відомий  іспанський і американський актор Антоніо Бандерас, який досягнув широкого визнання в Голлівуді, зіграв одну з провідних ролей у російському фільмі "За гранню".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Сплетник".
56-річний актор виконав роль афериста Гордона в пригодницькому фентезі.
"За гранню" - це авантюрна киноистория, в якій знайшлося місце і пригод, і містики, і любовним перипетій. До слова, цей проект задуманий як міжнародний, оскільки готується одночасно для російського і зарубіжного прокату.
Читайте також: На гучному суді в Росії осоромилися з Бандерою і Бандерасом
За сюжетом фільму, талановитий шахрай Майкл (Мілош Біковіч) зібрав команду людей з паранормальними здібностями, щоб пограбувати казино. Герой Бандераса Гордон набагато досвідченіший, ніж Майкл. Він стежить за кожним кроком учасників і непомітно маніпулює ними. Його справжні мотиви, за словами творців кіно, стануть зрозумілі лише у фіналі.
За словами Бандераса, саме характер таємничого героя і сюжет картини привернули його увагу і вплинули на рішення прийняти запрошення від російських кінематографістів.


Антоніо Бандерас на зйомках фільму "За гранню"
Нагадаємо, днями  Антоніо Бандерас розважав гостей на весіллі онучки російського мільярдера і співвласника аеропорту Домодєдово Валерія Когана.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  українська співачка і колишня учасниця групи "ВІАГра" Анна Седокова похвалилася фото з голлівудським актором Антоніо Бандерасом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?