Провокатори пропонували художнику Павленському зброю, щоб атакувати Кремль
Категорія
Світ
Дата публікації

Провокатори пропонували художнику Павленському зброю, щоб атакувати Кремль

Провокатори пропонували художнику Павленському зброю, щоб атакувати Кремль
Джерело:  online.ua

Російський художник Петро Павленський заявив про те, що в Росії провокатори пропонували йому зброю для захоплення Кремля.
Про це Павленський розповів в інтерв'ю ONLINE.UA, яке він дав у грудні спільно зі своєю подругою і соратницею Оксаною Шалигіною, перебуваючи в Києві.
«Один з епізодів. Ми зустрічалися з людиною, тому що багато людей навколо. І якісь люди себе подають як доброзичливі, які хочуть чимось допомогти. Була одна зустріч, де людина пропонувала зброю. Він говорив, що є доступ до зброї: а давай ось щось таке зробимо. Досить вже розмінюватися на дрібниці. Потрібно ж робити, захоплювати Кремль», - сказав Павленський.
«З гарматами», - саркастично додала Шалигіна.

Читайте також: Художник Павленський залишав Росію через Україну: ексклюзивні подробиці гучної події
«Можна щось із зіркою (Кремля, - ONLINE.UA) зробити, як-небудь її збити, вистріливши в неї. Є доступ до зброї, давай щось робити. Такі були пропозиції...», - згадує художник.
За його словами, він одразу відчув провокацію
«Ну, це очевидно. Озброюватися і стріляти... Це одразу і нас перекинуло б в інше поле. Не поле мистецтва», - сказав Павленський.
«Плюс ми пам'ятаємо про Сенцова...», - додала Шалигіна.
Відзначимо, український кінорежисер Олег Сенцов засуджений в Росії на 20 років позбавлення волі.



Більше читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: Якщо Путіна змінить Мутін, нічого не зміниться, в Росії нас вирішили ліквідувати - художник Петро Павленський

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?