У Києві розгорається скандал із побиттям копів прямо в райвідділку
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві розгорається скандал із побиттям копів прямо в райвідділку

У Києві розгорається скандал із побиттям копів прямо в райвідділку

У Києві розгорається гучний скандал навколо побиття донецьким бізнесменом, який переїхав до столиці, патрульних поліцейських.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook відомого блогера і волонтера Романа Сініцина.
Варто підкреслити, що побиття сталося прямо в приміщенні Оболонського районного відділення Нацполіції, куди була доставлена ​​жінка 1981 року народження, затримана на управлінні автомобілем в нетверезому стані.
"Рятувати" дівчину відправився "Донецький бізнесмен", віце-президент федерації боксу Києва Микола Щур.

Читайте також: Справа київського мажора-вбивці: прокуратура виступила з резонансною заявою


"У Колі в райвідділі виникає суперечка з копами, які складають протокол, і він починає їх п*****ь (!!!). Ламає одному з них ніс. Інші його крутять", - повідомив Синіцин.
За його словами, після інциденту "Коля завбачливо ліг в "Борис" (клініку приватної медичної компанії), щоб не закрили".
"Слідчі завели справу за статтею "Погроза або насильство співробітнику правоохоронного органу". Санкція там до 5 років позбавлення волі", - підкреслив блогер.
Читайте також: В самому центрі Києва затримані озброєні люди: з'явилися фото і відео

У коментарях до повідомлення Синіцина прес-секретар Національної поліції України Артем Шевченко запевнив, що справу не буде "зам'ято".



Ця історія викликала величезний резонанс у користувачів соцмереж.







Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в соцмережах бурхливо відреагували на рішення експертів щодо київського мажора, який, перебуваючи за кермом, вбив жінку прямо на зупинці біля метро і був визнаний неосудним в момент аварії.










Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?