Аваков уже знає, коли Україна поверне Донбас: з'явилося відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Аваков уже знає, коли Україна поверне Донбас: з'явилося відео

МВС України
Аваков уже знає, коли Україна поверне Донбас: з'явилося відео

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков на колегії Держприкордонслужби заявив, що відновлення контролю над Донбасом можливо протягом 2017 року.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу МВС.
За словами Авакова, "в 2017 році постане завдання вийти на міжнародно визнаний державний кордон України на Донбасі, а в подальшому - вже і Криму".
Читайте також: Кілька причин, за якими Україна скоро поверне Донбас: Тука пояснив свій гучний прогноз
Чиновник також сказав, що ключовим завданням прикордонників на цей рік є повна готовність до взяття державного кордону під контроль.
"Це не моє пропагандистське висловлювання або якась ідея-фікс. Це реальність, з якою нам незабаром доведеться зіткнутися, і держава розраховує на вашу готовність до рішучих дій і волі до забезпечення цього процесу", - заявив Аваков.
За словами глави МВС, "це не буде довгострокова місія, адже після розробки плану і встановлення завдання протягом двох тижнів необхідно буде забезпечити контроль над державним кордоном".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше публіцист Юрій Хрістензен висловив думку, що Україна за два тижні може повернути прихильність жителів окупованих територій, скориставшись таким інструментом Росії як спецпропаганда.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?