Путін заступився за Трампа і похвалив російських повій: соцмережі шоковані
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін заступився за Трампа і похвалив російських повій: соцмережі шоковані

Путін заступився за Трампа і похвалив російських повій: соцмережі шоковані
Джерело:  online.ua

Президент Росії Володимир Путін назвав організаторів компромата на новообраного президента США Дональда Трампа людьми, які "гірше повій".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс".
"У них немає ніяких моральних обмежень", - заявив Путін.
При цьому він додав, що "насилу може уявити", як Дональд Трамп зустрічався з російськими "дівчатами зі зниженим рівнем відповідальності", оскільки займався організацією конкурсів краси.

Читайте також: Трампу нагадали його гнівні слова про Росію: у Путіна обурені

У той же час президент РФ назвав російських повій "кращими в світі".


"Вони, безумовно, найкращі в світі, але сумніваюся, що Трамп клюнув на це", - цитує Путіна журналіст кремлівського пулу Дмитро Смирнов в своєму Twitter.


Тим часом користувачі соцмереж були шоковані ці заявами російського лідера, які тут же і висміяли.










Як повідомляв ONLINE.UA, про те, що Дональд Трамп під час візиту в Москву в 2013 році наймав повій, говорилося в досьє на Трампа, імовірно підготовленому колишнім агентом британської розвідки Крістофером Стілом.
Пізніше в мережі неодноразово з'являлися спростування від самого Трампа, який запевняв, що американські розвідники провели розслідування і довели хибність цих звинувачень.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?