Луценко показав доказ зради Януковича: з'явилося фото
Категорія
Політика
Дата публікації

Луценко показав доказ зради Януковича: з'явилося фото

Луценко показав доказ зради Януковича: з'явилося фото
Джерело:  online.ua

Генпрокурор України Юрій Луценко показав доказ держзради екс-президента Віктора Януковича - повідомлення про отримання головною військовою прокуратурою від ООН офіційної фотокопії заяви від 1 березня 2014 року зі проханням Януковича до керівництва Росії ввести війська в нашу країну.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Луценка.
"Головна військова прокуратура отримала від Постійного представництва України офіційний лист секретаріату ООН з наданням українській стороні завіреної офіційною печаткою ООН фотокопії заяви Януковича від 01.03.2014 з проханням ввести війська Російської Федерації в Україну і всі офіційні матеріали, які були додані від РФ до заяви представника РФ в ООН Чуркіна", - написав глава ГПУ.

Читайте також: У Раді показали таємний хід, який допоміг людям Януковича: з'явилося фото
"Всі отримані українським слідством матеріали визнані ООН офіційними документами, які надала РФ. Слідством військової прокуратури отримано беззаперечні документальні докази державної зради Януковича", - додав він.



Генпрокурор також зазначив, що отримав дозвіл на оприлюднення даних досудового слідства від старшого прокурора в провадженні про держзраду Януковича.


Текст самого звернення до РФ від Януковича Луценко не навів.


Як повідомляв ONLINE.UA,

суд дозволив затримання втікача екс-президента України Віктора Януковича, екс-глави МВС Віталія Захарченка та екс-керівника поліції Києва Валерія Коряка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?