Поговоримо про різне: Захарченко та Плотницький запрошують Савченко до себе
Категорія
Політика
Дата публікації

Поговоримо про різне: Захарченко та Плотницький запрошують Савченко до себе

Поговоримо про різне: Захарченко та Плотницький запрошують Савченко до себе

Ватажок ЛНР Ігор Плотницький на прес-конференції в окупованому Росією Сімферополі заявив, що він і ватажок ДНР Олександр Захарченко готові обговорювати з нардепом Надією Савченко не тільки обмін полонених, але і інші важливі для неї питання.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду", яка цитує "Інтерфакс".
"Якщо в Києві не хочуть працювати і хоч хтось висловлює бажання приїжджати і працювати, вирішувати питання щодо обміну полоненими, ми готові з такими людьми працювати", - сказав Плотницький.
Читайте також: Савченко повторила свій скандальний вчинок


"Якщо у Надії Вікторівни (Савченко - ред.) є бажання обговорювати інші питання, ми готові гарантувати їй - і Олександр Володимирович (Захарченко - ред.) і я - безпеку на нашій території. Головне, щоб ці питання вирішувалися", - додав лідер бойовиків.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше

Савченко в Мінську зустрічалася з ватажками бойовиків так званих ДНР і ЛНР Олександром Захарченком та Ігорем Плотницьким.


Також стало відомо, що тоді

ватажків терористів зустрічало ФСБ і російське посольство і везло з аеропорту на машинах з дипломатичними номерами

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?