У гламурної і багатої прокурорші з Києва будинки і авто законні: соцмережі в ауті
Категорія
Політика
Дата публікації

У гламурної і багатої прокурорші з Києва будинки і авто законні: соцмережі в ауті

У гламурної і багатої прокурорші з Києва будинки і авто законні: соцмережі в ауті
Джерело:  ukr.aw

У прокуратурі Києва заявили, що, за результатами перевірки, співробітниця відомства Альона Бобіта, яка раніше підірвала соцмережі таким, що не відповідає її доходам, стилем життя, нічого не порушувала.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт громадської організації "Центр протидії корупції".
У 2015 році Бобіта отримала 75099 грн зарплати, а її чоловік - 87 601 грн. Крім того, Бобіта продала автомобіль за 650 000 грн.
Батько декларантки - Ігор Скориков - в 2013 році очолював управління Міндоходів у Рівненській області (в декларації за 2013 рік його дохід сягнув 440 135 грн). Про його нинішні доходи нічого не відомо.
У той же час в 2015 році вона придбала Volkswagen Tiguan 2013 року, вартість якого становить 20-28 тисяч доларів, однак Бобіта вказала, що виклала за авто 149 000 грн. Наступного року дівчина купила квартиру в Києві, яка в 19 разів перевищує її річний дохід.

Читайте також: Конкурс на головного люстратора в Україні: названо переможця першого етапу
Також активісти звернули увагу на її регулярні закордонні поїздки. Тому вони звернулися до генерального прокурора Луценка з вимогою провести перевірку прокурора. У листопаді минулого року було розпочато перевірку. Листом від 15.12.2016 року заступник прокурора Києва Репецький повідомив, що за результатами перевірки підстав для залучення Бобіти до дисциплінарної відповідальності не встановлено.




Соцмережі шоковані результатами перевірки.





Олена Ковальчук

: І що їй буде за це? Так і буде сидіти на прокурорській ЗП далі, а нам це так, просто почитати на дозвіллі.


Олександр Булгаков

: Красиво жити не заборониш.


Mariposa Bondi

: Блін це абсурд. І на цьому справа закінчується?


Grekoff Mitya

: Ганьба. Ганьба для всіх.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше

в мережі з'явилися дані про 119 народних депутатів, які, вказавши у своїх електронних деклараціях за 2015 рік більше мільйона гривень, отримували від держави компенсацію на оренду житла

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?