Справжня хунта зараз на Донбасі, а не там, де говорять в Росії - художник Павленський
Категорія
Події
Дата публікації

Справжня хунта зараз на Донбасі, а не там, де говорять в Росії - художник Павленський

Справжня хунта зараз на Донбасі, а не там, де говорять в Росії - художник Павленський
Джерело:  online.ua

Російський художник Петро Павленський вважає, що хунта зараз на Донбасі, а не в Києві, як стверджує російська пропаганда.
Про це Павленський розповів в інтерв'ю ONLINE.UA, яке він дав у грудні спільно зі своєю подругою і соратницею Оксаною Шалигіною, перебуваючи в Києві.
"У Росії - влада вояччини, силова структура при владі. Але більш гротескний варіант цього - південний схід України (мається на увазі частина окупованого Донбасу, так звані ДНР-ЛНР, - ONLINE.UA). Ось там зараз військова хунта. Тобто очевидно, що там зараз на вулицю ніхто не вийде, тому що неважливо, що ти там хочеш чи не хочеш, але якщо ти вийдеш, тебе застрелять в найближчому підвалі. І все. Ну, якщо прийде військова хунта, тоді вже Майдані не буде, звичайно", - сказав художник.
Що ж стосується влади в Росії, то Павленський переконаний, що влада там націлена тільки на підпорядкування, а Путін - частина системи, яка навіть без нього продовжить залишатися такою.
"Путін - всередині системи, він представляє цю систему. Він її зараз репрезентує частково. Але Путін зараз може змінитися Мутіним, від цього нічого, за великим рахунком, не зміниться", - зазначив художник.

Читайте також: У Росії зріє переворот проти Путіна: названа дата
"Влада, яка пригнічує, влада, яка перетворює життя людини на загін тваринної покірності. Те, що можна було побачити в акції "Туша" (голого Павленського, загорнутого в "кокон" з колючого дроту, принесли до входу в будівлю Законодавчих зборів Санкт- Петербурга, - ONLINE.UA). Тобто та влада, яка вся цілком націлена тільки на підпорядкування. Навіть не на управління, а саме на підпорядкування, на придушення і руйнування", - додав він.



Повний текст інтерв'ю читайте на ONLINE.UA: Якщо Путіна змінить Мутін, нічого не зміниться, в Росії нас вирішили ліквідувати - художник Петро Павленський

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?