Президент Молдови, приїхавши до Путіна, зробив резонансну заяву
Категорія
Світ
Дата публікації

Президент Молдови, приїхавши до Путіна, зробив резонансну заяву

Президент Молдови, приїхавши до Путіна, зробив резонансну заяву

Президент Молдови Ігор Додон, який приїхав з офіційним візитом до президента РФ Володимира Путіна

, заявив, що угоду про асоціацію Молдови з Євросоюзом буде анульовано з урахуванням майбутніх парламентських виборів в республіці.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс".


"Є реальна ситуація. Ми прагматики. Ми розуміємо, що є угода про асоціацію з Європейським союзом. До речі, я виступав неодноразово проти підписання цієї угоди. Я вважаю, що ця угода для Молдови ніяких плюсів не дала", - заявив Додон на прес- конференції.



Читайте також

:

Ласкаво просимо до Мордору: мережу розбурхала історія з прапором ЄС в Молдові


Він також зазначив, що країна втратила російський ринок - і обсяги експорту в Європейський Союз теж впали.


"Тобто ми нічого не отримали від підписання цієї угоди. І я не виключаю, що після наступних парламентських виборів буде позиція, і я підтримаю цю позицію парламентської більшості - Партії соціалістів. Сподіваюся, що вони отримають парламентську більшість і ця угода буде анульована", - сказав молдавський лідер.


У мережі відреагували на заяву Додона.



Nikola: Нехай Додон подивиться, де Янукович, і зробить висновки.
Як повідомляв ONLINE.UA, на початку січня новий президент Молдови Ігор Додон, відомий своєю проросійською політикою, провів зустріч з главою невизнаного світовим співтовариством Придністров'я Вадимом Красносельським.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?