Майдан всюди: мережу насмішили слова Путіна про небезпеку для Трампа
Категорія
Світ
Дата публікації

Майдан всюди: мережу насмішили слова Путіна про небезпеку для Трампа

Майдан всюди: мережу насмішили слова Путіна про небезпеку для Трампа

Президент РФ Володимир Путін заявив, що певні сили в США намагаються підірвати легітимність обрання Дональда Трампа; при цьому в мережі відзначили кумедний страх Путіна перед "майданами".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Ленту.ру".
"Таке враження, що вони, потренувавшись в Києві, готові у себе в Вашингтоні "майдан" організувати, тільки б не дати Трампу вступити на посаду", - заявив Путін.
Читайте також: Пу тін заступився за Трампа і похвалив російських повій: соцмережі шоковані
При цьому президент РФ назвав два завдання, які, на його думку, переслідують організатори протестів проти Трампа в США. Перша - оскаржити результати минулих виборів глави держави, вважає Путін.
"Друге завдання - це зв'язати новообраного президента по руках і ногах при виконанні даних ним під час виборчої кампанії обіцянок американському народу як всередині країни, так і на зовнішній арені", - сказав російський лідер.
У мережі висміяли заяву Путіна.





Як повідомляв ONLINE.UA, в США 14 січня кілька тисяч людей вийшли на вулиці Вашингтона на знак протесту проти втілення в життя політики обраного президента США Дональда Трампа.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?