Співачка- "кримнашистка" розповіла про трагедію в родині
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Співачка- "кримнашистка" розповіла про трагедію в родині

Співачка- "кримнашистка" розповіла про трагедію в родині
Джерело:  Instagram

У російської співачки з українським корінням Наташі Корольової, якій на п'ять років заборонено в'їзд в Україну, померла бабуся, яка жила в Києві.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Instagram співачки.
Трагічною новиною артистка поділилася в своєму мікроблозі.
"Сьогодні в Києві померла моя БАБУСЯ..... а я не можу прилетіти Її поховати", - підписала вона знімок, на якому зображена з бабусею Софією.
Читайте також: У пирі і лісовики заборонили: співачка-"кримнашистка" поскаржилася на скасування концерту в Києві


До слова, раніше Корольова у відповідь на рішення СБУ заявила, що українські депутати зробили її "шпигункою Кремля", і вона тепер не зможе приїхати на похорон 94-річної бабусі, яка на той момент сильно хворіла.
Потім в ЗМІ з'явилася інформація, що бабуся Корольової має намір покинути Україну і поїхати до онуки в РФ, у зв'язку з забороною артистці в'їзду на територію країни, де вона народилася. Однак пізніше співачка-"кримнашистка" спростувала ці чутки.
Нагадаємо, в 2014 році Корольова підтримала анексію Криму, а в 2008 році артистка стала членом правлячої партії "Єдина Росія", і в 2015 році виконала явно антиукраїнську пісню.
Як повідомляв ONLINE.UA, адвокат російської співачки Наташі Корольової, якій СБУ заборонила в'їзд в Україну на п'ять років, розповів, як боротиметься з цим рішенням.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?