НЛО, холодна війна і багато іншого: ЦРУ оприлюднило величезний архів
Категорія
Світ
Дата публікації

НЛО, холодна війна і багато іншого: ЦРУ оприлюднило величезний архів

НЛО, холодна війна і багато іншого: ЦРУ оприлюднило величезний архів
Джерело:  online.ua

Центральне розвідувальне управління США опублікувало архів документів, що складається з близько 13 мільйонів сторінок, в рамках якого можна ознайомитися з інформацією про конфлікти часів «холодної війни», відомостями про НЛО і іншими темами діяльності американських спецслужб.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на CNN.
Видання зазначає, що раніше ці папери можна було подивитися тільки на чотирьох комп'ютерних терміналах в Національному архіві в штаті Меріленд в США.
"Доступ до цих документів більше не обмежується географією", - сказав глава відділу ЦРУ з управління інформацією Джозеф Ламберт.
Читайте також: Працює на Путіна: мережу розбурхали нові плани Трампа щодо ЦРУ
Відзначається, що в ЦРУ планували опублікувати розсекречені документи в інтернеті до кінця 2017 року, проте процес був прискорений.
"Тут немає ретельного відбору (інформації - Ред.). Це повна історія з хорошими і поганими моментами", - додав представник ЦРУ Хезер Фріц Хорніак.
Так ЦРУ опублікувала документи про діяльність спецслужби під час війни у ​​В'єтнамі, в Корейському конфлікті і в період «холодної війни» в ХХ столітті.
В архіві також представлені відомості про ймовірні появи НЛО і про засекречений раніше військовий проект "Stargate", в рамках якого проводилися дослідження різних екстрасенсорних здібностей людини.




З архівом можна

ознайомитися тут

.


Як повідомляв ONLINE.UA,

директор ЦРУ Джон Бреннан закликав обраного президента США Дональда Трампа бути обережним, роблячи кроки для зближення з Росією, і попередив щодо наслідків

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?