Співачка- "кримнашистка" звинуватила Україну в смерті бабусі
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Співачка- "кримнашистка" звинуватила Україну в смерті бабусі

Співачка- "кримнашистка" звинуватила Україну в смерті бабусі
Джерело:  L!fe #шоу

Російська співачка з українським корінням Наташа Корольова, якій на п'ять років заборонено в'їзд в Україну, розповіла причину смерті її 94-річної бабусі, яка померла в Києві в середу, 18 січня.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на L! FE.
Співачка заявила російському виданню, що її бабусю Софію вбила новина про те, що протягом п'яти років жінка не зможе побачити онучку.
"Вся ця ситуація, коли мені заборонили в'їзд, сильно підкосила бабусю. Так, вона була вже немолода, але міцна, все чекала, коли внучка приїде з концертом. Але не вийшло. Для неї це і був найсильніший удар. Ми довго не говорили їй, але в підсумку вона все одно дізналася. Думаю, що якби їй не сказали, вона б, може бути, ще пожила", - цитує її слова видання.

Читайте також: У пирі і лісовики заборонили: співачка-"кримнашистка" поскаржилася на скасування концерту в Києві
Однак СБУ пішло назустріч Корольовій і дозволило їй приїхати до Києва, щоб поховати бабусю. Відзначимо, що цей дозвіл є тимчасовим і після похорону артистка і надалі залишатиметься персоною нон-грата в Україні.
А тим часом Корольова, дізнавшись про рішення СБУ, змінила свій пост, в якому повідомила про смерть родички, додавши слова подяки.
"Служба безпеки України заявила, що дасть дозвіл російській співачці Наташі Корольовій відвідати країну в зв'язку з похороном бабусі! Спасибі, світ не без добрих людей!!!" - написала вона.
Нагадаємо, в 2014 році Корольова підтримала анексію Криму, а в 2008 році артистка стала членом правлячої партії "Єдина Росія", і в 2015 році виконала явно антиукраїнську пісню.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?