Українські рокери представили пісню для Євробачення-2017: опубліковано аудіо
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Українські рокери представили пісню для Євробачення-2017: опубліковано аудіо

Українські рокери представили пісню для Євробачення-2017: опубліковано аудіо
Джерело:  Eurovision.ua

Українська рок-група O.Torvald презентувала пісню Time, з якою побореться за право представляти нашу країну на міжнародному пісенному конкурсі Євробачення-2017.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на телеканал СТБ.

Читайте також: Євробачення-2017: названо ім'я ведучого нацвідбору
Як відомо, організатори спільно з музичним продюсером Костянтином Меладзе оголосили імена виконавців і музичних груп, які проходять в півфінал нацвідбору на Євробачення-2017.
За право представляти Україну боротимуться 24 учасники, серед яких опинилася і група O.Torvald, солістом якої є Євген Галич.


Відзначимо, 20 січня відбудеться жеребкування, в ході якого визначиться порядок виступу артистів.
Нагадаємо, національний відбір на Євробачення відбуватиметься в кілька етапів: перший прямий ефір відбудеться 4 лютого, другий - 11 лютого, третій - 18 лютого.
А фінал, на якому ми дізнаємося, хто представлятиме нашу країну, відбудеться 25 лютого.
До слова, раніше свою конкурсну пісню представив переможець шостого сезону українського талант-шоу "Х-фактор" Костя Бочаров, який зараз виступає під псевдонімом MELOVIN.
Як повідомляв ONLINE.UA, також українська рок-група "СКАЙ" презентувала нову композицію під назвою "Я тебе люблю", з якою спробує свої сили в національному відборі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?