Співачка-"кримнашистка" прилетіла до Києва
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Співачка-"кримнашистка" прилетіла до Києва

Співачка-"кримнашистка" прилетіла до Києва

Російська співачка  Наташа Корольова, якій Служба безпеки України дозволила приїхати до Києва на похорон бабусі, прилетіла в столицю.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  "КП" в Україні".
Нагадаємо, 18 січня в Києві померла 94-річна бабуся співачки. Однак Королева є персоною нон-грата в Україні і не може приїжджати на батьківщину протягом п'яти років.
Як відомо, СБУ, що заборонила Корольовій, яка підтримала анексію Криму, в'їзд в Україну, зробила виняток для співачки у зв'язку зі смертю близького родича, і дозволила їй тимчасово приїхати до Києва.
Крім того,  артистці дозволили самій визначити кількість днів, які їй потрібні будуть для вирішення всіх питань, пов'язаних з трагедією в її родині.
А зараз стало відомо, що Корольова вже прилетіла до української столиці. Літак артистки приземлився в аеропорту "Бориспіль" о 12:40.
За інформацією видання, паспортний контроль співачка пройшла без ексцесів і зараз займається організацією похорону.
Крім того, журналістам вдалося поспілкуватися з жителями села Літки під Києвом, де щоліта жила бабуся співачки.
Читайте також: співачка-"кримнашистка" розповіла, як стала чужою в Україні


Вони відзначили, що будинок, на відміну від всіх інших будівель у цьому селі, знаходиться в критичному стані.
"На в'їзді в село Літки, де проживала 94-річна Софія Миколаївна, в очі відразу кидаються елітні дачні будинки. А ось вулиця, де знаходиться дача бабусі співачки, небагатолюдна. Тут в основному доживають свій вік старі, і житлових будинків залишилося всього три. Будинок Софії Миколаївни непримітний: старі віконні рами і похилений дах. Маленький двір огороджений зеленим металевим парканом з трохи вицвілими воротами", - відзначили очевидці.
Нагадаємо,  у 2014 році Королева підтримала анексію Криму, а у 2008 році артистка стала членом правлячої партії "Єдина Росія", і в 2015 році виконала явно антиукраїнську пісню. А у жовтні минулого року артистці заборонили в'їзд в Україну і вирішили не пускати до Києва з концертом, який повинен був відбутися 14 грудня 2016 року.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Наташа Корольова заявила, що її бабусю Софію вбила новина про те, що протягом п'яти років жінка не зможе побачити внучку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?