В окупованому Донецьку спокійно продають товари відомих брендів: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

В окупованому Донецьку спокійно продають товари відомих брендів: з'явилися фото

В окупованому Донецьку спокійно продають товари відомих брендів: з'явилися фото
Джерело:  Новини Донбасу

У найбільшому торгово-розважальному центрі окупованого Донецька "Донецьк Сіті", як і раніше продають товари відомих світових брендів, при цьому частину магазинів перейменували.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Новини Донбасу.
ТРЦ зупинив свою роботу після того як в Донецьку почалися активні бойові дії, а в ніч з 22 на 23 липня 2014 року він був пограбований сепаратистами. Майже через 2 роки «Донецьк Сіті» знову відкрився в квітні 2016 року.
На першому поверсі розташований супермаркет «Парус» (раніше «Варус») і мережа невеликих магазинів. Саме на цьому поверсі буває найбільше відвідувачів. У відділі зберігання речей супермаркету розміщені листівки з оголошеннями про набір в "контрактну армію ДНР".
На цьому ж поверсі розміщений магазин з продажу мобільних телефонів і аксесуарів «Алло» перейменований в «Алло - GSM». Магазин з продажу техніки компанії «Apple» перейменували з «IStore.com» в «aStore.com.ru», магазин спортивного одягу «Спортмастер» перетворився в «МастерСпорт», а бутик «Woxx» раніше був «Мехх».
Читайте також: Зате Бандера не прийшов: в мережі обговорюють нові фото окупованого Донецька
При цьому залишилися незмінними такі відомі бренди, як "Zara" "Colin's", "Adidas", "Odji". І "Zara" і "Colin's" робили передноворічні знижки, але останній з них не міг вибити в чеку місто й країну.
Після відновлення роботи ТРЦ з'явилися і нові магазини: Tom Farr, Hashtag, Trend, Waggon, La Strada і багато інших.
На працюючих поверхах є порожні приміщення зі старими вивісками. Відзначається, що поверхи досить небагатолюдні, а в магазинах і бутиках не спостерігається ажіотажу ні перед святами, ні після них.
Як повідомляв ONLINE.UA,  в окупованому бойовиками ДНР Донецьку відкрилося кафе "Коба" в честь диктатора Йосипа Сталіна.








=











Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?