Відомі українські музиканти зізналися, хто з політиків намагався їх купити
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Відомі українські музиканти зізналися, хто з політиків намагався їх купити

Відомі українські музиканти зізналися, хто з політиків намагався їх купити
Джерело:  online.ua

Музиканти відомого українського гурту "Антитіла" Тарас Тополя і Сергій Усик зізналися, що Партія регіонів свого часу пропонувала їм гроші за виступ на підтримку політсили
Про це вони сказали в інтерв'ю ONLINE.UA.
На питання чи намагалися політики купити музикантів, пропонуючи заспівати для когось із них, Усик відповів:
"Було, було... Тараса хотіли бачити в політиці. Тарас відмовив. Правильно зробив", - сказав він.
За словами музикантів, їм кілька разів у 2013 році пропонували виступати за Партію регіонів.
"Пропозицій кілька було. Пропонували до 2013-го року кілька разів виступати за Партію регіонів. Принципово ми цього не робили. Навіть для тих, хто вже вийшов з партії... Але в нас жодного виступу, ми відмовили всім. Причому ми знаємо, хто все-таки не відмовив і замість нас там виступав...", - згадують артисти.
Читайте також: Росія може почати велику війну проти України, але Путін розуміє ціну - відомі музиканти
Тополя не став казати назву цього колективу, зазначивши, що це особиста справа кожного.


"Ми цього не скажемо. Кожен робить те, що він вважає за потрібне. Але, знову ж таки, це є просто якісь такі наші морально-етичні бздики. А ще можна зайняти позицію типу "артист внє політікі, мір-любовь, голубі міра, тут вам пошутім, тут вам спойом, типу хоп-хоп"... Тим більше, враховуючи коротку пам’ять нашого народу, в принципі, можна робити все, що завгодно, і ніхто тобі нічого не скаже. Ти ж подивися, як у нас співіснують артисти, які займають різні позиції. І нічого, нормально все...", - сказав співак.



Більше  читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: Ми знаємо, що робити, якщо Росія піде в наступ до Дніпра - музиканти групи Антитіла.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?