Французька актриса знімається у фільмі про війну в Україні
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Французька актриса знімається у фільмі про війну в Україні

Французька актриса знімається у фільмі про війну в Україні
Джерело:  Variety

Знаменита французька актриса і колишня цивільна дружина Джонні Деппа Ванесса Параді грає журналістку в фільмі "Іній" литовського режисера Шарунаса Бартаса про реалії війни на сході України.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Variety.
Нагадаємо, 14 грудня Параді була помічена в Києві на Бессарабській площі.
Пізніше стало відомо, що Ванесса знімається в українсько-литовському фільмі "Іній".
А зараз з'явилися подробиці ролі французької актриси. У цій драмі Параді виконує роль військової журналістки, зазначає Союз кінематографістів України.
За сюжетом картини, молодому литовському хлопцеві Рокасу випадає несподівана можливість побувати в Україні і побачити - і зрозуміти - справжню окупацію і війну. Разом з гуманітарним конвоєм він прямує з Литви в Україну, де доля зводить його з двома військовими журналістами (одну з них грає Ванесса Параді). Реальність виявляється набагато жорсткіше романтичних уявлень молодого литовця, кидаючи його в вир війни.
Читайте також: "Гра престолів" у центрі Киева стала хітом мережі: опубліковано відео
"Тріо буде змушене подолати свої психологічні кордони і побудувати міцні відносини. Вони не згодні ні з чим, окрім свого бажання бути там, де вони є, кожен зі своїх причин", - цитує синопсис видання.
Відзначимо, "Іній" - це спільний продукт Франції, Литви, Польщі та України. Саме цей фільм став переможцем конкурсного відбору Держкіно.
В Україні стрічку продюсують Володимир Філіппов та Олена Єршова.
Зйомки драми почалися в грудні 2016 року. Близько двох тижнів зйомки тривали на кордоні з окупованим Кримом.
Прем'єра картини запланована на 2017 рік.
Нагадаємо, Ванесса Параді пробула в Києві на зйомках кілька днів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?