Скандал з побиттям копів у райвідділі: з'явилися відео та нові деталі
Категорія
Події
Дата публікації

Скандал з побиттям копів у райвідділі: з'явилися відео та нові деталі

Скандал з побиттям копів у райвідділі: з'явилися відео та нові деталі
Джерело:  ТСН

У суді завершилося засідання з обрання запобіжного заходу чоловікові топ-моделі Сніжани Онопко, Миколі Щуру, який раніше побив поліцейських прямо в райвідділку.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТСН.
Нагадаємо, в Оболонське райуправління поліції була доставлена ​​жінка 1981 року народження, затримана на управлінні автомобілем в нетверезому стані. "Рятувати" дівчину відправився "донецький бізнесмен", віце-президент федерації боксу Києва Микола Щур. Там він побив копів, а потім завбачливо ліг на лікування в клініку "Борис", щоб його не заарештували. Однак чоловік все-таки був затриманий.

Читайте також: Справа київського мажора-вбивці: прокуратура виступила з резонансною заявою
Після двох днів засідань йому призначений цілодобовий домашній арешт строком на два місяці.
Суд постановив для Щура перебування за місцем реєстрації в центрі Києва, хоча проживає він з дружиною в будинку в селищі під Києвом.
При цьому адвокати Миколи Щура заявили, що оскаржать рішення суду.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в соцмережах бурхливо відреагували на рішення експертів щодо київського мажора, який, перебуваючи за кермом, вбив жінку прямо на зупинці біля метро, і був визнаний неосудним в момент аварії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?