У ДНР і ЛНР все зовсім погано: видатний бойовик розговорився
Категорія
Події
Дата публікації

У ДНР і ЛНР все зовсім погано: видатний бойовик розговорився

У ДНР і ЛНР все зовсім погано: видатний бойовик розговорився
Джерело:  online.ua

Екс-глава бойовиків "Сходу" Олександр Ходаковський висловив думку, що протиріччя між ватажками так званих ДНР і ЛНР досягли піку.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його Facebook.
"Візьмемо, наприклад, Луганськ: мінімум чотири центри сили борються за встановлення над ним контролю. Один центр сили розгойдує ситуацію по Плотницькому, який майже повністю вийшов щодо нього з-під контролю, готує об'єднання республік під формат Новоросії, і під крило Захарченка. Інші центри сили, конкуруючи між собою, проте, такої долі Луганську не хочуть. Там складні зав'язки: перевороти, смерті колишніх командирів і політиків - наслідок їх", - написав бойовик про Луганськ.
Читайте також: Видний бойовик ДНР проговорився про втрати і роль Росії: опубліковані відео
При цьому він зазначив, що Донецьк "лихоманить менше в певному сенсі, але в деяких інших тут напруженість вище, ніж в Луганську".
"Але в цілому, всупереч показовим спільним поїздкам глав республік в ближнє зарубіжжя, протиріччя між Донецьком і Луганськом майже досягли пікової точки. Захарченко, стрімко втрачаючи рейтинги в Донецьку, проте бачить себе на суміщеній посаді, але Плотницький, демонструючи характер, поступатися не збирається. І поки він зав'язаний в політичних процесах по Мінську - він забезпечений деяким імунітетом", - пояснив Ходаковський і підкреслив, що підконтрольні бойовикам землі чекає доля "бананових республік".
Бойовик також зазначив, що через нездатність Захарченка та Плотницького поділити владу ужорсточилися правила провезення продуктів між підконтрольними ЛНР і ДНР територіями.
Як повідомляв ONLINE.UA, видному бойовику ДНР, екс-комбату батальйону "Схід" Олександру Ходаковському офіційно заборонений в'їзд на територію Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?