Савченко запідозрили в тому, що вона не сиділа у в'язниці: названі аргументи
Категорія
Політика
Дата публікації

Савченко запідозрили в тому, що вона не сиділа у в'язниці: названі аргументи

Савченко запідозрили в тому, що вона не сиділа у в'язниці: названі аргументи
Джерело:  online.ua

Народний депутат України від Радикальної партії Андрій Лозовий висловив припущення, що нардеп Надія Савченко насправді не сиділа у в'язниці в Росії, а весь судовий процес був зрежисований в Москві.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його Facebook.
"Рано чи пізно це мав хтось сказати вголос. Є всі підстави вважати, що Надія Савченко насправді не сиділа в тюрмі, а все це був спектакль, зрежисований у Москві. Вони, на жаль, змогли нас обдурити і нашими ж руками зробити з неї героїню-мученицю. Щоб тепер вона доносила ті тези, які їй диктує її куратор Медведчук і його кремлівські господарі", - написав Лозовий.
Він також навів аргументи для підтвердження своїх слів.
"Зверніть увагу на її колір шкіри після її нібито виходу з в'язниці. Будь-яка людина, яка перебувала за гратами, підтвердить вам, що таким природним і здоровим він бути не може в принципі. Людина, яка сидить навіть у відносно нормальних умовах, все одно недоотримує сонячне світло і, відповідно, вітамін Е. В результаті шкіра патологічно бліда", - пояснив депутат.

Читайте також: Савченко "забила" на гучне рішення нардепів: з'явилося відео
"Трансляції судових засідань, які давали можливість подавати Савченко як героїчну мученицю. Що стосується інших ув'язнених Кремля - ​​проводити трансляцію ніхто не дозволяв. Хтось бачив трансляції судів над Миколою Карпюком, Стасом Клихом, Олегом Сенцовим, Олександром Кольченком та іншими?" - оприлюднив він другий аргумент.
Також, за його словами, "відео з камери - не аргумент: таке відео можна зняти за годину".
"Думаю, її тримали десь в санаторії або на конспіративній квартирі ФСБ і просто привозили на суди, щоб виконувати дії цієї вистави і героїзувати Надію Савченко в очах українців та міжнародної спільноти", - резюмував Лозовий.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше нардеп Тетерук, що входить до комітету Ради з нацбезпеки, прямо звинуватив свою колегу Надію Савченко в дурості і демагогії, яка збігається з риторикою Кремля і представників ДНР-ЛНР.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?