Легендарна співачка різко розкритикувала Трампа
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Легендарна співачка різко розкритикувала Трампа

Легендарна співачка різко розкритикувала Трампа
Джерело:  Huffington Post

Знаменита  американська співачка і актриса Барбара Стрейзанд  написала відкритого обуреного листа обраному президенту США Дональду Трампу.

Подробиці та онлайн-трансляцію інавгурації Дональда Трампа читайте на ONLINE.UA

Про це повідомляє ONLINE.UA зпосиланням на The Huffington Post.

У листі, який було опубліковано на американському сайті, Стрейзанд нагадала, що лідерами країни ставали такі "гіганти", як Джордж Вашингтон, Авраам Лінкольн, Теодор Рузвельт, Франклін Рузвельт, Ліндон Джонсон, Білл Клінтон і Барак Обама.


"Тепер ми очікуємо на Дональда Трампа, і я серйозно турбуюся за нашу країну і світ. Поки я не можу поважати Трампа, адже він піддає всіх нас ризику", - заявила знаменитість.


Вона вважає, що новообраний президент уже продемонстрував свою "небезпека" і "непридатність".


Читайте також: 

Легендарний музикант відмовився виступати на інавгурації Трампа


Також у зверненні Барбара пригадала Трампу і його образливі висловлювання про жінок, іммігрантів і людей з обмеженими можливостями. Ще Стрейзанд нагадала президенту, що його обов'язок об'єднувати всіх людей, а не сваритися з ними.


Нагадаємо, сьогодні, 20 січня, у США відбудеться інавгурація Дональда Трампа.


Як повідомляв ONLINE.UA,

в Нью-Йорку відбувся мітинг проти обраного президента США Дональда Трампа, на який вийшли мер міста Білл де Блазіо, а також зірки Голлівуду Роберт Де Ніро, Марк Руффало, Алекс Болдуїн, Майкл Мур та інші

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?