Брітні Спірс розкрила кулінарну таємницю роману з молодим бойфрендом
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Брітні Спірс розкрила кулінарну таємницю роману з молодим бойфрендом

Брітні Спірс розкрила кулінарну таємницю роману з молодим бойфрендом
Джерело:  contactmusic.net

Американська  поп-співачка Брітні Спірс, яка нещодавно закрутила роман з молодим манекенником Семом Асгарі, розкрила таємницю, як зав'язалися їхні стосунки.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Contact Music.
За словами 35-річної співачки, вони з Семом, який, до слова, на 12 років молодший за Брітні, розговорилися в перервах між зйомками кліпу і домовилися якось сходити на суші.
"Він уявлення не мав... я маю на увазі, він знав моє ім'я, але не знав мене як людину. Думав: "Яка вона, ця дівчина?", І я поняття не мала, хто він, чорт забирай, такий, розумієте? Ми почали базікати про суші, про те, що нам подобається, про те, що якось треба нам сходити разом на суші... і він сказав: "Окей, я тобі після зйомок дам свій номер телефону", - згадала Брітні.
Читайте також: Брітні Спірс осоромилася під час виступу: з'явилися фото і відео
Після чого, Спірс, десь через місяців п'ять після розмови з хлопцем, знайшла його номер в своїй сумці і зателефонувала йому.
"Я зберегла цей номер, і це було так дивно - десь місяців через п'ять я знайшла його у своїй сумці. І подумала: "Він дійсно милий. Цей хлопець дійсно милий". Тому я зателефонувала йому, і з того часу він просто дуже смішний, кумедний чоловік", - додала співачка.


Брітні Спірс і Сем Асгарі
Однак, подейкують, що почуття у співачки і манекенника не зовсім взаємні. Якщо Брітні публікує в своєму Instagram фото Сема і говорить про любов до нього, то Асгарі, за чутками, використовує Спірс заради піару.
За інформацією західних ЗМІ, манекенник з цих же причин раніше крутив роман зі співачкою Майрою Веронікою, в кліпі якої також знявся.
Як повідомляв ONLINE.UA,  Сем Асгарі знявся у кліпі Брітніс Спірс на пісню Slumber Party.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?