Спокійно не буде: мережа гаряче обговорює інавгурацію Трампа
Категорія
Світ
Дата публікації

Спокійно не буде: мережа гаряче обговорює інавгурацію Трампа

Спокійно не буде: мережа гаряче обговорює інавгурацію Трампа
Джерело:  online.ua

У мережі активно обговорюють інавгурацію президента США Дональда Трампа, яка проходить 20 січня.


Подробиці і онлайн-трансляцію інавгурації Дональда Трампа читайте на ONLINE.UA .


Нагадаємо, в своїй промові після принесення присяги американському народу Трамп заявив: "Це не тільки мій урочистий момент, але і ваш. Це і ваш день. США - це ваша країна... Кривді прийшов кінець ось прямо зараз... У нас одне серце, один будинок, одна доля. Я приймаю присягу вірності всім вам - американцям... Ми часто захищали інших, замість того, щоб захищати Америку... Ми робили інші країни багатшими. Заводи закривалися, мільйони американських громадян залишалися без діла ...".


Читайте також:  Трамп офіційно став президентом США


«Американці коментують: занадто багато Бога, Біблії та молитви на інавгурації. Але, як показала історія, ніколи політика не буває настільки агресивною, а дії - войовничими, як на тлі богоугодних промов і скромно потуплених в молитві очей. Мирною і тихою каденція не буде», - пише у своєму Facebook український політтехнолог Олексій Голобуцький.







Як повідомляв ONLINE.UA,  у Вашингтоні в день інавгурації обраного президента США Дональда Трампа спалахнули заворушення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?