Українську бойову техніку вдало протестували в Азії: опубліковані фото
Категорія
Світ
Дата публікації

Українську бойову техніку вдало протестували в Азії: опубліковані фото

Українську бойову техніку вдало протестували в Азії: опубліковані фото
Джерело:  defence-blog.com

В Індонезії успішно протестували нову бойову техніку БТР-4М, розроблену в Україні.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Defence blog.
"Індонезійський Корпус морської піхоти успішно протестував українські БТР-4М на березі Яванского моря, недалеко від міста Тангеранг", - йдеться в повідомленні.
Відзначається, що БТР-4М був розроблений Харківським конструкторським бюро. Нова версія БТР-4М має німецькі двигуни Deutz і отримала цілий пакет оновлень і модернізації для використання її як амфібії.
Читайте також: У мережі показали, як виглядатиме новий український танк: з'явилися фото
Міністерство оборони Індонезії уклало контракт з українською державною корпорацією "Укроборонпром" в лютому 2014 року на поставку п'яти БТР-4М. Транспортні засоби, які прибули в Індонезію в вересні 2016 року, являють собою перший військовий експорт України в Індонезію за майже два десятиліття.
Як повідомляв ONLINE.UA,  в мережі з'явилося спростування чуток про те, що Таїланд нібито розірвав контракт c Україною на поставку танків "Оплот".




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?